Acest site este in constructie!

Bine ai venit la casa noastra de vacanta!

Vrem sa impartasim cu tine tihna pe care ne-o aduce acest loc si intimitatea pe care ne-o ofera cand mergem in vacanta.

Despre noi

Cu cativa ani in urma am renovat si schimbat casa parinteasca pentru a imbina utilul cu cerintele vietii moderne. Asa s-a nascut Casa Tihna. Am pastrat elemente traditionale ornamentale in exterior, am instalat o rampa pentru acces facil celor cu probleme locomotorii si am remobilat camerele intr-un stil simplu, modern si mai ales practic. Salasul nostru este un proiect in plina dezvoltare, astfel ca ne vom ocupa de gradina in curand.  Ne-am gandit mai intai la ce avem noi nevoie cand suntem in vacanta ca sa ne aducem doar lucrurile personale. Cand ajungem la Casa Tihna vrem sa ne relaxam si sa ne intalnim cu familia si prietenii sau sa facem drumetii in natura. Vrem ca si tu sa ai o experienta similara. Contacteaza-ne pentru mai multe informatii si rezervari.

0

0

0

0

De ce noi?

Pozitie centrala, la mai putin de un minut de TisaSpa, la 5 minute de minimarket si piata de fructe si legume, la mai putin de 10 minute de parcul central, lacul cu nuferi, trenuletul Dotto, biserica Horea, sau Aleea Izvoare, inima turistica a statiunii.

Nu sunt multe locuri in care sa te simti ca acasa dar acesta este unul dintre ele. Ai beneficiul ca esti in natura, aproape de atractii fermecatoare pe care le poti explora in excursii de o zi, jumatate de zi sau cateva ore.

Se inchiriaza toata proprietatea astfel ca vei fi intr-un loc intim in care sa petreci cu familia si prietenii fara sa te simti deranjat

Casa noastra de vacanta este locul pe care il preferam vara pentru a ne adaposti de arsita la o bere rece pe terasa si locul unde iarna ne retragem in jurul mesei cu o cana de vin fiert la un joc de carti, o partida de sah sau un rummy cu muzica in surdina

Galerie foto 

Vezi mai mult

Recenzii

Locația excelentă și serviciile personalizate oferite de Casa Tihna ne-au făcut șederea cu adevărat unică.

Atenția la detalii și serviciile personalizate oferite de Casa Tihna au făcut șederea noastră cu adevărat unică. Personalul a depășit așteptările noastre, asigurându-se că toate nevoile noastre au fost îndeplinite, făcându-ne să ne simțim valorizate și bine îngrijite.

Casa de vacanta Tihna este locul unde ma simt acasa chiar atunci cand fug de acasa

Casa de vacanta Tihna - Locul unde te simti ca acasa cand esti plecat de acasa.

Link-uri utile:

Meniul

Adresa

Str. Bradului nr. 1

Baile Olanesti, jud. Valcea

Cod postal 245300

 

Contact

info@casatihna.ro

+447432176676

+447845136616

+40745061680

+40728331841

Pagină web realizată în programul pentru creare site-uri, WebWave